Alhamdulillah!

Assalamualaikum. ♥
Lama betul NN tak update blog kan. Almaklumlah busy je memanjang. Eh? Tidak tidak, sebenarnya NN tak ada lah busy seperti yang korang sangkakan. Tapi cuma tiada apa yang NN boleh update. Sebenarnya malas. Haha.

Pageviews NN pun menurun. Follower pun tak naik-naik. Haha, since giveaway yang NN dan adik NN anjurkan tu tamat dan pemenang diumumkan, NN rasa malas nak blogging. Kadang terfikir juga untuk stop blogging tapi apakan daya, blogging dah jadi hobi NN. Hehe. So, kita teruskan kembali berblogging.
Sebenarnya, apa yang NN akan beritahu hari ini bukanlan berkaitan dengan semua yang NN ceritakan di atas. Kenapa post title kali ini begitu? NN rasa bersyukur sangat sebab NN menang kategori BLOG MENARIK LAGI TERTARIK dalam giveaway yang Akak Yaya anjurkan. Alhamdulillah. Rezeki bulan April.

Waktu check entry pemenang tu, NN tak rasa pun yang NN akan menang. Scroll punya scroll, NN nampak printscreen blog NN beserta dengan link blog NN. Wahhh, tak sangka rasanya NN boleh menang kategori blog menarik lagi tertarik. Alhamdulillah Syukran Ya Allah :) 
Nasib baik lah NN terdetik hati untuk check blog harini, kalau tak, terlepas lah tarikh untuk tuntut hadiah iaitu pada 30 April. 
Till then, Assalamualaikum.

No comments: