School. Holiday.

Assalamualaikum
Kenapa saya semangat je ni nak post pasal kembali ke sekolah? Awak yang baca ni, barang-barang sekolah dah beli? Kasut, beg, baju sekolah, kain sekolah, tudung sekolah (untuk perempuan, alat tulis. Apa lagi yang saya tak senaraikan? Yang penting semua dah beli ke? Sekolah dah tak lama ni.

Oh Oh Oh, nasib baik lah mama saya belikan barang sekolah waktu awal-awal cuti sekolah lagi. Kan mudah, akhir-akhir cuti ni mesti sesak kedai-kedai kan kan kan. Semua barang sekolah dah tersedia, tinggal tunggu nak gi sekolah je. Adik-adik pun dah sibuk buat fashion show baju sekolah, berkasut sekali, tau tau. Haha. Tahun depan semua adik-adik saya dah sekolah. Cuma seorang je. Still a baby, baru 4 month la.

31 Disember ni kena pergi sekolah. Hari pendaftaran. Actually, saya double super excited tau sebab dah lama tak jumpa bestfriends saya. Rinduuuuuu. Ececeh *u.u*. Serious ni, tak tipu. Awak pun mesti macam tu.

Tapi kan, saya macam tak percaya tahun depan saya dah fourteen. Eh betul ke betul ke? *tampar pipi*. *pang!* Oh, betul la. Tak mimpi. 4teen? Siapa kat sini 4teen? Angkat lappy plus angkat kaki. Haha abaikan :p Saya nak bagitahu, khas buat sesiapa yang bakal form 1 tahun depan. Bersedialah menghadapi PBS. Jangan gementar, hadapinya dengan tenang. *Cewahh ayat*. Kepada #Batch99's, maybe form 2 tak sepening form 1 sebab kita dah mula faham apa sebenarnya yang PBS mahukan dan kita juga dah faham apa itu PBS. So, Chaiyok Chaiyok!

2013 ! Please be nice to me. Assalamualaikum . xx

Exam . Good luck .

wuuuu . one day .

Assalamua'laikum . Lama tak update blog . k aku peduli apa sebab aku tahu takda orang nak baca . aku tak nak merepek lah . exam exam exam exam exam . okayy exam nak dekat dah . tapi aku boleh lagi update ni . hoho .

for me , subject sejarah , killer subject ! err , nak kata apa ekk . tak tahu kenapa . bagi aku sejarah payah . tapi exam akhir tahun ni aku nak buat betul-betul . semua subject aku nak buat yang terbaik . InsyaAllah . doakan aku eh .

kemahiran hidup , aku ambil PK . bahasa melayu , aku pun tak pasti susah atau senang . bahasa inggeris , InsyaAllah boleh buat . math pun payah lah . kawan aku memang bijak gila dalam math , kalau ade question yang aku tak paham , aku tanya dia je . dia sedia membantu . BFF >.< . sains , sejarahpendidikan Islam , geografi . geog aku tak berapa nak paham sangat . aku ambil lapan subject je . tak ambil subject Arab .

ok gtg now . Assalamualaikum .

Good luck PMR Candidates !