Vector ^^

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!
Baca title mesti korang ingat saya yang buat vector kan? Eh eh, seriously memang tak pandai nak buat semua tu. Nak buat doodle pun tak lepas-lepas lagi. Apatah lagi vector yang kena ikut gambar asal. I mean, gambar asal tu gambar biasa kita snap-snap then kita vectorkan jadi lah sedikit cartoon tapi tak lari dari wajah kita tu. /Cewahh.\

Korang, haritu /lupa tarikh\, saya ada buat tempahan vector dari akak shahira. Sangat puas hati dengan hasilnya. Walaupun saya agak cerewet tapi akak shahira tak merungut. Harga yang ditawarkan serendah RM5 seorang! Kira okayy la tu. Hasil pun puas hati. Saya tahu pasal tempahan vector ni dari blog akak FD sebab akak shahira maybe sewa tapak iklan di blog akak FD, so bila tengok banner tempahan vector tu, terus berminat. Dah baca details apa semua pasal tempahan, cepat-cepat saya email akak shahira. Tak rugi sebenarnya sewa tapak iklan ni okayy. Hehe :D

Saya tempah dua vector. So total price is RM10. Bayar guna topup Celcom. Mudah je kan. Hasilnya puas hati :)

Kalau korang berminat email ke : princessbobo@ymail.com 
Sertakan sekali gambar yang nak divectorkan.
Untuk lebih details sila ke ;
Till then, Assalamualaikum.

Minggu sukan ^^

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!
Baca tajuk, sure korang dah dapat agak apa yang akan dibincang pada malam ini. Tapi title agak umum, boleh jadi korang fikir saya busy dengan sukan. Oh oh memang tidak sama sekali, me? Olahraga kat sekolah pun tak masuk, apa lagi yang up-up lagi kan. Haha lol. Malas nak masuk. Bukan nak jaga warna kulit, just malas nak hadir latihan petang-petang. /Malas k malas\.

Actually, minggu ni minggu sukan. So, jawabnya memang ramailah cikgu yang takde. Busy dengan sukan. Semalam banyak jugak cikgu tak masuk kelas. So, the answer is homework pun tak banyak. /Malas betul bila kena buat nota\. Alhamdulillah, nota sains yang dah tertangguh lamanya tu dah siap. /Sampai tajuk yang belajar je\. Malas lagilah kalau nak buat tajuk yang belum belajar tu. Kalau time rajin, 'ter'lebih rajin pulak. Tapi sekarang, serious m-a-l-a-s.

Kat sekolah, sure masa yang terluang tu akan diisi dengan borak-borak ngan kawan-kawan tapi kejap-kejap baca buku jugak. /Bajet rajin\. Haha, tapi tak adalah kitorang merayau-rayau ke sana sini. Kadang ada cikgu ganti, so kena duduk dalam kelas buat homework. Saya ngan kawan-kawan biasanya akan ke makmal komputer. Kitorang ada kerja kat sana, bukan saja-saja nak datang sana.

Walaupun cikgu takde, jadual still padat je. Nak selesaikan itu ini. Tapi tak selesai-selesai jugak. Homework pun tak bergerak jugak. Banyak lagi sebenarnya. ICT kena buat pasal Antivirus and what ever guna powerpoint, then kena buat presentation bulan 4 ni. Sains pulak kena buat buku skrap pasal deria penglihatan and pendengaran. Kena hantar minggu pertama bulan 4 jugak!

Bagi saya, memang tak sempat nak buat semua tu. Haha nanti mesti ada yang mintak tangguh tempoh hantar semua kerja tu. Tapi, apa-apapun akan saya usahakan. Lagipun akhir bulan 3 ni cuti seminggu. /Seminggu je, mana cukup.\ Huaaaa. Kena cari masa buat semua tu. Tak start apa-apapun lagi. Nak mulakan dengan apa pun saya tak tahu.
Eh, dah lari tajuk. Haha biar je lah.
Till then, Assalamualaikum.

New design !

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!


Dah tengok dah perubahan mendadak blog ni? Eh, soalan apakah yang merapu ni. Dah sah-sah la korang dah tengok bila dah baca post ni kan kan? Okeyy lama sangat saya tak update kan. Kalau update pun giveaway je lah. Tapi sekarang dah malas nak join. Hehe. Tapi akan merajinkan diri juga.

Ni pun nak update pasal new design je. AAAAAAAA. Saya memang malas nak menaip. Nak kena cari idea pula untuk diupdatekan di blog ini. Okeyy bukan main panjang intronya. Haha. Itu baru pendahuluan. Jom masuk ke isi-isinya sebelum penutup. /Dah macam buat karangan BM\.

Macam biasa, temanya warna pink. Memang tak dapat dipisahkan bagai aur dengan tebing. Eh? Apa-apa je. Walaupun favourite colour saya purple tapi entah kenapa blog kena design warna pink jugak. Ah abaikan. Okey menu tab kali ini saya letak kat tepi sebelah kiri blog. Saya ikut tutorial di blog Akak NabilaMedan.

Cuba hover , dia akan pusing-pusing then jadi macam ni. Kan? Ni memang original code by Akak Nabila. Saya just ubah colour sahaja. Hehe. Pink jugak.

Saya dah tak tahu nak membebel dan comment pasal apa lagi. Bahagian header tu okay tak? Saya baru belajar macam mana nak buat header macam tu. Memang header trend sekarang kan. Hehe. Try lah jugak buat, Alhamdulillah jadi tapi payah jugak tu nak buat. Okeyy kita stop kat sini dulu. Bertemu di entry akan datang. /Ye lah kan?\ 
Sebenarnya, saya akan tukar lagi design blog saya. Rasa macam nak pakai classic template  / blogskin lagi je. Macam dah melekat je dengan blogskin. Sekarang tengah design template. Hihi. 
Till then, Assalamualaikum.

Editing my blog ~

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!




BLOG UNDER CONSTRUCTION !
Bold
Strike
Underline
Italic
Blockquote