What happen with the follower widget?

Assalamualaikum.


As you all know {{maybe ada lagi yang belum tahu}}, follower widget sekarang dah tak ada kan? Okay Ila pun tak tahu kenapa. Ila dah check dah. Memang semua blog yang ada follower widget, semua akan jadi macam ni :


Betul tak? Even blog Ila pun dah tak ada follower widget tu. Lepas je tengok follower widget dah tak ada, Ila terus buat follow button kat bahagian navigation tu. 

Ila pun risau jugak ni sebab Ila kan tengah buat giveaway, so takut time korang follow, tak boleh pulak. Actually, follow button ni ada limit tau. Kalau korang dah follow 300 blog, memang follow button ni dah tak boleh guna. Like me, sebenarnya Ila dah limit dah. 

So for those yang nak join Ila punya giveaway, korang try je lah dulu follow guna follow button tu. Kot-kot belum limit lagi ke kan. Tapi kalau memang dah tak boleh tu, tak apa lah.
If ada yang tahu nak solve problem ni, leave your comment ^^
Till then, Assalamualaikum.

3 comments:

Shakinah Sharif said...

erm a'ah lah Aini pon baru perasan follower widget ni problem. erkk

Nuna Pringia said...

yes nuna pn kene! so, ksmpulannya, wajib ada button follow sbgai penyelamat.

Nur Nabilah said...

Shakinah Sharif : haah kan. tak tahu lah kenapa. susah lah kalau tak boleh guna terus kan.


Nuna Pringia : yup. letak je dulu follow button. hehehe :)