Earning churpchurp

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!
Korang, baca title pun dah tahu kan. Of course nak cerita kisah chupchurp ni haa, tak kan nak melencong pergi cerita kisah yang tiada kaitan langsung dengan title. /Eh? Aku pulak yang merepek.\ Intro mesti selalu macam ni kan. Itu lah saya, saya seorang yang suka merepek dan melawak tapi lawak selalu tak jadi. Haha. Saya bukan jenis yang suka cari gaduh. Saya friendly. /Cerita pasal diri saya la pulak. Hehe.\

Tujuan saya buat post ni bukan nak desak-desak korang suruh click tapi kalau korang IKHLAS, rajinkan diri click churpchurp saya. Tengok earning churpchurp saya ;


Alahai, RM8.40 je. Lagi RM91.60 baru boleh cashout. Lama nyaaa. Huhu, tak apa. Syukur dengan apa yang ada. Sabar sabar sabar Nabilah. Nanti saya usaha lagi. Haritu ada RM8.20. Sekarang naik RM0.20. Alhamdulillah. 

Rahsia saya naikkan earning churpchurp yang 'tak berapa nak banyak' tu ialah saya buat giveaway. Yeayy! Saya jalankan giveaway saya di page saya di sini --> NNabilah Zahari Page <-- . Syarat-syarat Giveaway, saya letak click churpchurp saya. Hehe. Korang join lah giveaway saya kat page NNabilah Zahari Page ni, saya dah buat Mini Giveaway, Mini Giveaway Part 2 and tak lama lagi saya akan buat pulak Mini Giveaway Part 3. So, selalu-selalu lah jenguk page saya tu ya.

Btw, jom join jugak giveaway saya dan adik saya di blog. Join First Simple Giveaway by Nazarah . Tinggal lagi sebulan untuk korang join. Lama lagi tu, fikir-fikir dulu. Hehe. Tarikh Tamat 23 Mac 2013. Take your time to follow blog, click says all sponsor. 

Tolong saya naikkan earning churpchurp? Click kat bawah ni ;

Thankyou korang. Satu click pun dah cukup untuk saya. Nak saya click awak punya balik? Tinggalkan link churpchurp / says / heartbeat anda di ruangan komen .
Till then, Assalamualaikum.

6 comments:

Aina Areen said...

dah click dah semua link churp-2 :) datang laa blog aina . klik nuffnang pon dah cukup :D http://kisahgadisketawa.blogspot.com/

Alani said...

dah klik. klik saya pulak jom. terima kasih :)

http://my.churpchurp.com/imalani/share/LoveYourV

http://my.churpchurp.com/imalani/share/ETPandYou/

Doktor Sihat said...

salam,

blog yang cute

lawat and follow blog saya ye..

http://doktorsihat.blogspot.com

Nur Nabilah Zahari said...

Terima kasih sudi click! Dah click korang punya :D

Pesta ulang tahun said...

menariik artikelnya yaa salam kenal :)

Nur Nabilah Zahari said...

@ Pesta ulang tahun
Terima kasih :D