Doodling Part 4 ~

Assalamualaikum.

Korang sihat? Hm, cuti sekolah dah tak lama. Homework dah siap? Ehehe, mesti ada lagi yang tak siap kan. Okay okay, korang baca title post pun boleh agak kan apa story hari ni. Back to the title.

Actually, cuti sekolah ni Ila berjaya buat dua doodle. \\cehh, dua je pun.// Cuti sekolah kemain lama lagi, baru dua doodle? Haha, biasa lah tu. Kadang rajin, kadang malas. So, ni lah dua doodle yang dimaksudkan tadi.

Ehehe, okay tak korang?
Till then, Assalamualaikum.

10 comments:

Eyma Zubaidi said...

nice doodles dear =)

Anis Najiha said...

Cantik sangat-sangat! ^_^
Anis suka yang first tu!

Arni vanilla said...

Lawalahh :)

Nur Nabilah said...

Thank you sis :)

Nur Nabilah said...

Hehe thanks. Ha'ah kan, yang second macam tak berapa jadi. Haha

Nur Nabilah said...

Thanks Arni :D

Nur Adila said...

Comelnyaa <3

Nur Nabilah said...

Terima kasih Adila. Tapi still banyak kena perbaiki. Hehe :)

NZahirahZ said...

Alololo . cantiknya :) ^^

Nur Nabilah said...

Thank you ^^