Doodling Part 2 ~

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!
Kali ini, Ila nak story pasal doodle juga. Ahaaa, ada something yang buat Ila agak happy tapi tak sangat sebab belum berpuas hati. Guess what? Ila dah pandai buat doodle full body! Okay, kalau semalam, Ila just pandai buat half doodle je, tapi hari ini Ila pandai buat full body doodle walaupun agak tidak comel di situ. Hahaa --> Doodling Part 1 <--

Ohhhh finally....
Tapi still buruk dan simple kan? Tak apa lah. Kita belajar dari kesilapan. *Eh?* Ila sekarang tengah cari tutorial nak buat doodle-doodle yang awesome lagi. And nak sangat belajar buat doodle muslimah pakai tudung bawal. Hihi.
Korang, minta tolong click SINI. Terima kasih ^_^
Till then, Assalamualaikum.

2 comments:

Fatin Hazwani said...

Sgt comel :D

Nur Nabilah Zahari said...

Fatin Hazwani : Terharu :) Thank you sis.