Doodling ~

Assalamualaikum. ♥
GIVEAWAY! BANYAK HADIAH YANG MENARIK. JOIN! JOIN!
Eh, baca title pun boleh agak apa yang nak distorykan malam ini kan. Hahaa. Yeahh. It's about doodle. Ila sedang belajar nak buat doodle yang awesome macam doodle pemilik blog ni Pinkizluv. Serious, doodle dia awesome sangat-sangat-sangat. Comel pulak tu. Hehe.

Ni lah doodle yang Ila buat. Ila ni memang malas. Half doodle je yang sempat. Cehh, orang lain satu hari boleh siap sepenuhnya. Ila satu hari pun baru siap half doodle. Hahaa, tak kesah lah. Tapi serious memang buruk sangat. Tak apa, Ila still belajar lagi nak improvekan doodle ni.
Dulu Ila dah pernah mendoodle-doodle ni. Tapi semuanya tetap buruk. Ila rasa nak mendoodle semula bila tengok akak Izyan ni. Rasanya dia pun baru juga dalam doodling tapi doodle dia dah macam orang lama dalam doodling. Comel sangat-sangat-sangat.

Ila tak tahu macam mana doodler dapat idea nak lukis itu ini. Yang Ila tahu just doodle bertudung cenggitu. Hahaa.
Korang, minta tolong click SINI. Thank you ^_^
Till then, Assalamualaikum.

2 comments:

Nur Adila said...

omeyyy :)

Nur Nabilah Zahari said...

Heee, thank you Adila. Alhamdulillah :)